Μαραθώνιος Αθήνας | Eviol

Μαραθώνιος Αθήνας | Eviol

3logos

H Eviol υποστηρίζει την Ομάδα Αιγαίου

 

Τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL, για 2η συνεχόμενη χρονιά είναι επίσημος χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας.

Φέτος μετράμε «Χιλιόμετρα για καλό»!

Για 2η συνεχόμενη χρονιά τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL είναι επίσημος χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, του κορυφαίου διαχρονικού αθλητικού και πολιτιστικού θεσμού της χώρας που είναι αφιερωμένος στον Βαλκανιονίκη και Ειρηνιστή Γρηγόρη Λαμπράκη.

Στις 12 Νοεμβρίου 2017, για 35η φορά η Αθήνα θα πλημμυρίσει από χιλιάδες κόσμου από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό που θα τρέξουν σε μία από τις διαδρομές του Μαραθωνίου προκειμένου να βιώσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία και να υποστηρίξουν τον κλασσικό θεσμό.

Τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL θα βρίσκονται για μια ακόμη χρονιά στο Ζάππειο, με ένα περίπτερο αφιερωμένο σε όλους εμάς που ξέρουμε να ξεπερνάμε τον εαυτό μας πιστοί στο στόχο μας. Θα είναι εκεί για να χαρίσει την απαραίτητη ενέργεια σε όλους εμάς που προκαλούμε τα όριά μας και ξέρουμε να μηδενίζουμε τις αποστάσεις προκειμένου να φτάνουμε πάντα στον «τερματισμό».

Παράλληλα, στο πλαίσιο του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL με πολύ μεγάλη χαρά ανακοινώνουν τη συνεργασία τους με την Ομάδα Αιγαίου και το λανσάρισμα της εφαρμογής «Χιλιόμετρα για καλό».. Κατεβάζοντας την εφαρμογή «Km για καλό», βοηθούμε την Ομάδα Αιγαίου μέχρι να καλύψει την απόσταση των 50 ναυτικών μιλίων συμπληρώνοντας ο καθένας από εμάς την απόσταση των 42 km η οποία αντιστοιχεί σε 1 ναυτικό μίλι.

Με την εφαρμογή των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL «Km για καλό», που δημιουργήθηκε με σκοπό να στηρίξουμε την Ομάδα Αιγαίου στο πολυσήμαντο έργο της, καταγράφουμε τα βήματά μας, συμβάλλουμε όλοι σε ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό στόχο. Φέτος με κάθε μας βήμα προσφέρουμε!

Σας περιμένουμε στο περίπτερο των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL, για να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή μας «Km για καλό», καθώς και να σας ενημερώσουμε για τα νέα μας προϊόντα. Για 2η συνεχόμενη φορά μαζί μας στο περίπτερο θα είναι ο επιστημονικός μας συνεργάτης, διατροφολόγος κος Αναστάσιος Παπαλαζάρου, καθώς και οι αγαπημένοι μας Σάκης Τανιμανίδης και Δέσποινα Καμπούρη, αλλά και εκπρόσωποι της Ομάδας Αιγαίου. Όλοι μαζί με τη θετική τους ενέργεια θα μας βάλουν στον ολοζώντανο κόσμο των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL, θα κατεβάσουμε μαζί τους την εφαρμογή «Km για καλό» και θα φωτογραφηθούμε σε ένα τρισδιάστατο photobooth έκπληξη!

Να είστε όλοι εκεί, καθώς είναι στη φύση μας να προχωράμε μαζί για το καλύτερο!

segas