Αποκτείστε τα Καραβάκια της Ομάδας Αιγαίου

Ο Αντώνης Καστρινάκης ταξιδεύει με την Ομάδα Αιγαίου

Κάνοντας Δωρεά στην Ομάδα Αιγαίου, μπορείτε να αποκτήσετε καραβάκια από τις 2 σειρές, με αριθμημένα αντίτυπα, που δημιούργησε ο Αντώνης Καστρινάκης.

Συλλεκτική Σειρά Αναμνηστικών

Μεταλλικό

Διαστάσεις 16Χ15Χ4

Το αποκτάτε με Δωρεά €150

Laminated Cardboard

Διαστάσεις 24Χ23Χ5

Το αποκτάτε με Δωρεά €200

Ο Αντώνης Καστρινάκης δημιούργησε  ειδικά για την Ομάδα Αιγαίου, 2 συλλεκτικές σειρές σε αριθμημένα αντίτυπα από μέταλλο και Laminated Cardboard με τις μοναδικές και γνωστές φόρμες των 3 γλυπτικών του καραβιών που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά το 1999 στην Σύρο.

 

Έκτοτε συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν με τις  ανεξάντλητες ποικιλομορφίες  υλικών και εικαστικών εφαρμογών τους σε όλες τις θάλασσες και στο Αιγαίο Πέλαγος, συμπλέοντας αυτήν τη φορά με τους σκοπούς της ομάδας Αιγαίου.

 

Μετά από εκατοντάδες προσχέδια του Αντώνη Καστρινάκη, με αφορμή την συνεργασία αυτή και έμπνευση από το λογότυπο της ομάδας, ο καλλιτέχνης διαλέγει μια καθαρή έκφραση του λευκού και του μπλε των Κυκλάδων και αποτυπώνει το μεγαλείο της απλότητας στην μεταλλική σειρά.

 

Για  τη δεύτερη από Laminated Cardboard αφήνει τα χρώματα στα λευκά καράβια του να μας θυμίζουν τις ψυχικές μας ανατάσεις και τις ευτυχισμένες στιγμές των ταξιδιών μας στο Αιγαίο.

 

Τα νέα δημιουργήματα του Αντώνη Καστρινάκη με την 21 χρόνων συνεχή πορεία τους, αποτελούν μοναδικά  συλλεκτικά  αναμνηστικά   για τους υποστηρικτές της Ομάδας Αιγαίου που το 2021 συμπλήρωσε 27 χρόνια  εθελοντισμού και συνεχίζει να προσφέρει στα  μικρά και ακριτικά μας νησιά!