Αλληλεγγύη στους Πληγέντες από τις Καταστροφικές Πυρκαγιές

Η Πατρίδα μας βιώνει μια ανείπωτη τραγωδία από τις τελευταίες καταστροφικές πυρκαγιές με τεράστιες επιπτώσεις  στις περιουσίες, τις υποδομές, στο φυσικό πλούτο των περιοχών που επλήγησαν.

 

Η Ομάδα Αιγαίου εκφράζει τη θλίψη και τη συμπόνοιά της στους πληγέντες. Πιστεύουμε ότι είναι η ώρα της σιωπής και της βοήθειας με κάθε πρόσφορο τρόπο.

 

Έχουμε ήδη αναλάβει πρωτοβουλίες για την ανακούφιση των συμπατριωτών μας. Σε πρώτη φάση συγκεντρώνουμε -και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες αποστολές-  είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα και φαρμακευτικό υλικό.

 

Ταυτόχρονα, ξεκινήσαμε το σχεδιασμό δράσεων που αφορούν ιατρική υποστήριξη, προστασία του περιβάλλοντος, υποστήριξη ζώων, κ.ά.

 

Οι ανάγκες των πληγεισών περιοχών  θα είναι σε πολλά επίπεδα και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Ομάδα Αιγαίου θα είναι παρούσα για βοήθεια.

 

Μπορείς και εσύ να βοηθήσεις μαζί μας:

 

Με την αποστολή φαρμακευτικού υλικού, τροφίμων, κλπ. Μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@omadaaigaiou.gr  περιγράφοντας το τι μπορείτε να προσφέρετε

 

Με οικονομική ενίσχυση. Συγκεντρώνουμε χρήματα που θα διατεθούν για την προμήθεια τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης, φαρμακευτικού υλικού.  Μπορείτε να καταθέσετε όποιο ποσό μπορείτε στο λογαριασμό της Ομάδας Αιγαίου, Πατώντας εδώ