Γίνε Υποστηρικτής

Μία από τις πλέον σημαντικές δραστηριότητες της Ομάδας Αιγαίου είναι η προσφορά κοινωφελών έργων υποδομής, όπως, κατασκευή γηπέδων, παιδικών χαρών, πολιτιστικών κέντρων, γυμναστηρίων, μονάδες αφαλατώσεων, καθώς και δωρεά ιατρικού εξοπλισμού, ηλεκτρονικών υπολογιστών, εξοπλισμού σχολείων, βιβλιοθηκών, δημιουργικών παιχνιδιών, κλπ.

 

 

Οι πόροι για την υποστήριξη αυτώ των έργων προέρχονται από τη συνεισφορά  εταιρειών που θέλουν να αναδείξουν την προσφορά τους προς την κοινωνία ως ένα κυρίαρχο χαρακτηριστικό της κουλτούρας τους.

 

 

Η Ομάδα Αιγαίου για τέτοια έργα , όλα αυτά τα χρόνια, έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού απολαμβάνοντας μάλιστα μεγάλη αναγνωρισιμότητα, σαν την Ομάδα που ανεξαρτήτως δυσκολιών και συνθηκών μένει πιστή στην πραγματοποίηση σημαντικού έργου για τους συνανθρώπους μας.

 

 

Η Προσφορά σας μπορεί να έχει μεγάλο αποτέλεσμα!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα (τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά) και η Ομάδα Χορηγιών της Ομάδας Αιγαίου, θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει σχετικά με τα προγράμματα  χορηγιών, ώστε να εξετάσουμε μαζί ποιο είναι το κατάλληλο για εσάς.