Όροι Δωρεάς

H Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία με την επωνυμία «ΟΜΑΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Μ.Κ.Ε.», που εδρεύει στο Δήμο Μαρκοπούλου Αττικής (οδός Κων/νου Αλλαγιάννη αρ. 12), με Α.Φ.Μ.: 099746124/Δ.Ο.Υ Κορωπίου δέχεται και ενθαρρύνει τις δωρεές προς αυτήν.

Όροι και προϋποθέσεις Αποδοχής Δωρεάς

– Το είδος της δωρεάς πρέπει να εμπίπτει στους σκοπούς και τις δράσεις της Ομάδας Αιγαίου, όπως αυτά περιγράφονται στο Καταστατικό της.

– Ο Δωρητής που θέλει να προχωρήσει σε δωρεά χρηματικού ποσού άνω των 500€ προς την Ομάδα Αιγαίου θα πρέπει να έρθει σε επικοινωνία με την ομάδα με την αποστολή email στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση: info@omadaaigaiou.gr και να ενημερώνει για το περιεχόμενο, το είδος και το μέγεθος της δωρεάς.

– Η Ομάδα Αιγαίου θα αξιολογήσει το αίτημα και θα ενημερώσει τον Δωρητή για την αποδοχή ολικής ή μερικής αποδοχής της δωρεάς ή για την απόρριψή της, αιτιολογώντας στην τελευταία περίπτωση τους λόγους απόρριψης.

– Σε περίπτωση αποδοχής και υλοποίησης της δωρεάς ο/η Δωρητής/τρια δικαιούται ν’ αναφέρει, να δημοσιοποιεί και να προβάλλει την ως άνω Δωρεά, σε οποιαδήποτε ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφερομένων εφημερίδων, περιοδικών, στο διαδικτυακό τύπο, σε ιστοσελίδες κλπ, με την προηγούμενη έγκριση, της Δωρεοδόχου ως προς το περιεχόμενο της προβολής και ως προς το μέσο στην οποία αυτή θα δημοσιοποιηθεί.

– Οι δωρεές μπορούν να πραγματοποιηθούν εφόσον πρόκειται για χρηματικό ποσό με κατάθεση στον υπ΄αριθμ.: GR1501715780006578138480163 τραπεζικό λογαριασμό που διατηρεί η Ομάδα Αιγαίου στην Τράπεζα Πειραιώς ή μέσω VISA με ηλεκτρονική συναλλαγή από την ιστοσελίδα της Ομάδας Αιγαίου.

– Σε περίπτωση ακύρωσης της δωρεάς, ισχύουν όροι και προϋποθέσεις πολιτικής ακύρωσης, αναρτημένοι στην ιστοσελίδα της Ομάδας Αιγαίου.

– Οποιαδήποτε τροποποίηση των παρόντων όρων, ισχύει μόνον κατόπιν γνωστοποίησης τους μέσω ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα της Ομάδας Αιγαίου.